Office Assistant Job

  • Category: MIS Executive
  • Location: Etawah, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Basic Excel, MS Word

More info about this Office Assistant Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M.G.International School will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M.G.International School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M.G.International School expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 12+,Prem Nagar,Etah (u.p.) | 10 minutes from Etawah Old Bus Station station by Bus.

8. What are the timings of this job?
Ans. M.G.International School expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: M.G.International School

Related jobs

  • UI|UX Design Internship in Noida at Hexadecimal Software Private Limited

    About Company: Hexadecimal Software is a software development company. Its mission is to drive ultimate customer success with its IT investments through relentless innovation of its products. Specialties: DevOps, automation, collaboration, informatio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • International Counselling Edutech

    Job description Promote/Sell various IT training/certifications to working professionals. Intensely following up with the prospects/clients/students and closing the sales within the sales cycle. Generate new leads, create a sales pipeline, and follow...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tendering Head | MEP Services

    Job description • Bid / tender head will be involved in preparing the bid documents against RFP / enquiries thru Government or Private clients for MEP services. • Responsible for supporting the customers throughout the proposal process by preparing t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now