Office Assistant | Office Boy | Peo|

  • Category: MIS Executive
  • Location: Baranagar, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Office Cleaning. Tea Coffee Serve Karna. Bank Related Work Stock Management.

More info about this Office Assistant - Office Boy / Peo... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Keva Industries will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Keva Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Keva Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kutighat , Kolkata - 36.

8. What are the timings of this job?
Ans. Keva Industries expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Keva Industries

Related jobs

  • Senior Nurse

    Senior Nurse taking care of patients during Dialysis

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Purchase Head For Leather Goods Manufacturing Company

    Roles and Responsibilities Developing & implementing procurement strategies to meet annual purchasing goals & requirements Sourcing & purchasing raw materials for manufacturing,lining,metal trims,necessary componentsMaintain records of pu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring for Computer operator job

    We are providing Work from Home Jobs, Data typing Jobs, Part time Jobs Spend 2-3 hours in one day with study and regular. Role: Data Entry Executive, Data typing work, Computer executive back office operator... Skill Needed: Should have basic knowled...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now