Office Boy

  • Category: Peon Jobs
  • Location: Swargate, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Swargate

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Clean The Office And Serve Tea / Coffee. Deposit Cheque In The Bank. Scanning Document. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Office Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oriental Integrated Facility Management Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oriental Integrated Facility Management Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oriental Integrated Facility Management Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Oriental Integrated Facility Management Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Swargate , Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Oriental Integrated Facility Management Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Oriental Integrated Facility Management Pvt Ltd

Related jobs

  • Office Boy

    Job description Office Cleaning, office maintenance, office attending when boss on sites documents filing, bill submitting, writing applications, documents submitting, attending clients for various sites Work location at Gadchiroli ResponsibilitiesSe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Gadchiroli, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Boy |Full Time|

    Job description Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Available Hotel |amp| Restaurant Staff |amp| Fast Food Caf| Staff|Pune|

    Job description Dear Sir/Madam" == We Provide - Indian Chinese Cook / Tandoor Cook / FastFood Cook / Pentry Cook / South Indian Cook / Continental Italian Mexican Cook / Sandwich Pizza Maker / Bakery Pastry Cook / Kitchen Helpers / Assistant Cook / A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now