Office Boy |Full Time

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Clean The Office And Serve Tea / Coffee. Deposit Cheque In The Bank.

More info about this Office Boy (Full Time) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Indian allahabad bank will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Indian allahabad bank expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Indian allahabad bank does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sec 15 main market.

8. What are the timings of this job?
Ans. Indian allahabad bank expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Indian allahabad bank

Related jobs

  • Office Boy |Full Time|

    Clean The Office And Serve Tea / Coffee. Deposit Cheque In The Bank. More info about this Office Boy (Full Time) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Indian allahabad bank will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Sonipat, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Manager

    Apply on MNC Jobs Senior Manager Bank of America Gurugram, Haryana Apply on MNC Jobs 17 hours ago Full–time : Overview (Bank overview, GBS India overview, Function Overview)* Bank of America is one of the world’s leading financial institutions, servi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Gurugram , Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • React|js Developer

    About IndusInd: With over 2.5 crore customers, over 5,000 distribution points and nearly 2,000 branches, IndusInd Bank is a universal bank with a widespread banking footprint across the country. IndusInd offers a wide array of products and services f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Gurgaon, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now