Office Boy | Helper

  • Category: 12th Pass Jobs
  • Location: Dewas, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Clean The Office And Serve Tea / Coffee. Deposit Cheque In The Bank. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Office Boy / Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Education World will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Education World expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Education World does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Education World expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-1, H.IG. Colony, LIG Main Road, R.S.S. Nagar, Opp. Jain Mithai Bhandar (JMB), Indore (MP) - 455001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Education World expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7 PM | Monday to Saturday


Company Name: Education World

Related jobs

  • Telesales Executive

    Self motivated, self disciplined. Energetic. Basick knowledge of computer and Internet

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales executive

    JB infra developer’s leading real estate marketing company in Indore City we have completed 17 project in indore Part-time hours: 56 per week

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Store Helper

    Responsibilities of candidates include: • Ensure high levels of customer satisfaction through excellent sales service • Maintain outstanding store condition and visual merchandising standards • Answer questions about products and services • Assist wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/20


    Apply Now