Office Boy | Peon

  • Category: Peon Jobs
  • Location: Sodala, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sodala

Working Hours :
+:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Office Cleaning. Tea Coffee Serve Karna. Bank Related Work.

More info about Office Boy / Peon Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MEHAR ADVISORY PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MEHAR ADVISORY PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MEHAR ADVISORY PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No.- 608, 60+& 610, 6th Floor, Okay Plus Bigg Benn, Opposite Palika Bazar, Swaj Farm, Road, Sodala, Jaipur, Rajasthan-30201+.

8. What are the timings of this job?
Ans. MEHAR ADVISORY PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: MEHAR ADVISORY PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Office Boy

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Helper | Office Boy | Peon

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 13000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No pred...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Drive cum peon| Jaipur

    Local In Jaipur Driving Office Me Chai Pani Banana Saf Safai Kerna Dusting Vagareah Kerna . More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now