Office Executive | Back Office
- Category: MIS Executive
- Location: Ashtapur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Computer Mein Data Entry Karna Hain. . Documentation And Filing Work.Accountant. Skills Needed : Tally, Computer, Email | File and Paperwork Management, Basic Excel, MS Word, Record Management
More info about this Office Executive - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shaad Heights will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shaad Heights expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shaad Heights expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Ms word, Record management, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st floor shaad heights kamathipura 8th lane mumbai 412207.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shaad Heights expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Receptionist and sales Executive
Location-Baner, pune. Responsible To be a support to business for sales requirements. To maintain high standard of admin activities to satisfy customers. Receive visitors in pleasant manner. Respond to routine inquiries from internal or external sour...
-
Senior Visualiser |Commercial Artist| | PUNE
- Should be an independent visualizer but also a team player. - Should be involved from concept to artwork. - Excellent layout sense. - Command and speed on designing software. - Should have good interpersonal and communication skills. Qualification ...
-
Finance |amp| Accounts Executive
Designation • Accounts Executive Location • Kharadi, Pune Job profile - manage all accounting operations on daily basis including bookkeeping, preparing and filing ITR, TDS, GST returns, reconciliation of bankaccounts, coordination, completion of ann...