Office Executive | Back Office

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Raipur, Chhattisgarh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Stock Maintenance Karna Hai. Stock Management

More info about this Office Executive - Back Office Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ram shyam glass will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ram shyam glass expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ram shyam glass expects the candidate to have the following skills: Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tatibandh puliya ke pass bhilai road raipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ram shyam glass expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ram shyam glass

Related jobs

  • Back office |female|

    The back office is the portion of a company made up of administration and support personnel who are not client-facing. Back-office functions include settlements, clearances, record maintenance, regulatory compliance, accounting, and IT services. Job ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Raipur, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin

    Job Description: Administrative AssistantJob Description: Administrative Assistant Position Overview: We are seeking a highly organized and detail-oriented individual to join our team as an Administrative Assistant. As an integral member of our organ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Entry Operator|Computer Operator Raipur

    Basic Knowledge of Computer Excel Microsoft office/word Required Experience, Skills and Qualifications Education: Minimum 12th Fresher or experience can apply Required Experience, Skills and Qualifications Minimum 12th Pass. Having good typing speed ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/19


    Apply Now