Office Incharge

  • Category: MIS Executive
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Office Incharge Take Care Of Digital Marketing Responsible For The Profitability And Take Of The Whole Offz Maintain Stocks Daily Salary Incentive. Skills Needed : Computer, Email

More info about this Office Incharge Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aadhi Tech will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aadhi Tech expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aadhi Tech expects the candidate to have the following skills: Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 18 Halls road kilpauk chennai 10.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aadhi Tech expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Aadhi Tech

Related jobs

  • Senior Executive

    Key Responsibilities: 1. To generate leads from a given database & Identify decision makers within targeted leads and initiate the sales process. 2. To penetrate all targeted accounts and originate sales opportunities for the company's products a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tele Marketing Executive

    Immediate hiring for Tele marketing executive!!! Should possess excellent communication Sal: 18k to 25K Contact: +8847 002+0 Location: T. Nagar, chennai Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹25,000.00 per month Benefits: • Provident Fund Schedule...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • AGM | Postpaid

    The Company provides pan India Voice and Data services across 2G, 3G and 4G platform. With the large spectrum portfolio to support the growing demand for data and voice, the company is committed to deliver delightful customer experiences and contribu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now