Office Staff
- Category: Digital Marketing Expert Jobs
- Location: Vadodara, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Work And Post According Income. Dairect Sell Business.
More info about this Office Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Digital deals career marketing ptivate limited will provide a salary in the range of 14500 INR to 25500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Digital deals career marketing ptivate limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Digital deals career marketing ptivate limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bharat petrol pump, Waghodiya, Vadodara.
8. What are the timings of this job?
Ans. Digital deals career marketing ptivate limited expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 4:00 PM | Monday to Saturday | Day shift
Related jobs
-
Assistant Manager | Sales |amp| Marketing
Ideal Age range 25 to 35 Yrs. Ideal experience range 8 to 15Yrs. CTC Academic qualification BE / B Tech.- Electrical/ E & TC. POSITION SUMMARY (Briefly summarize position s purpose/ role/ responsibilities) Role • Liable for Sales and Marketing of...
-
Amazon sales and marketing Ecommerce specialist
LOCAL CANDIDATES PREFFERED ( VADODARA) Salary: 20,000 - 30,000 per month FRESHERS AS WELL AS EXPERIENCED We're searching for an E-commerce executive that can help clients expand their e-commerce businesses on platforms such as Amazon, eBay, Onbuy, an...
-
Marketing Executive
We are seeking an experienced Marketing Executive to join our team. The successful candidate will be responsible for planning and executing marketing strategies for our company in a designated region. The successful candidate should have strong commu...