Ola Moterbike Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

As An Ola Motorbike Technician, You Will Be Responsible For Inspecting, Maintaining, And Repairing Ola'S Fleet Of Motorbikes. You Will Ensure That All Motorcycles Are In Excellent Working Condition, Meet Safety Standards, And Are Ready For Use By Ola'S Riders. Preferred Experience In : Electronics

More info about this Ola Moterbike Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R k jain will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R k jain expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R k jain expects the candidate to have the following skills: Electronics.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-8, A-276, Road Number 32, Ambica Nagar, Wagle Industrial Estate, Thane West, Thane, Maharashtra 400604400604.

8. What are the timings of this job?
Ans. R k jain expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: R k jain

Related jobs

  • Hardware Technician

    Contact details: ++1-XXXXXXXXXX/ +730683700 Must own a bike - SHOULD EXPERT IN COMPUTER, LAPTOP, NETWORKING , CCTV, BIOMETRIC -SHOULD HAVE KNOWLEDGE OF TOTAL IT and CCTV -ITS FIELD JOB -CAPABLE TO DIAGNOSE FAULT & CAPABLE TO PROVIDE SOLUTION ON F...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Surveillance Technician

    cctv technical

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Technician

    Travelling job all over india,Problem solving, Boiler repairing work. Job Type: Full-time Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Pune, Maharashtra: Reliably commute or planning to relocate before starting work (Required) Experience: • t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now