Ola | Uber Driver SAVE M

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Hyderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Uber Rapido Bike Rider Job Joining Bonus 1000 Daily Earnings. Type : Ola, Uber

More info about this Ola / Uber Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MSK IT SOLUTIONS will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MSK IT SOLUTIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MSK IT SOLUTIONS expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vijay Nagar Colony Hyderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. MSK IT SOLUTIONS expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shif


Company Name: MSK IT SOLUTIONS MSK IT SOLUTIONS

Related jobs

  • Overseas Truck Driver Placement

    Company Overview: Talent Buffet is an executive search firm that is dedicated to fulfilling people needs of our clients at all levels. We believe in solving HR problems for organizations by presenting the most qualified candidates for the job. With a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 26K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive For Senior Head Owner'S Car - Timings 0+:00Am To 07:00Pm. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Malla Reddy College Of Engineering will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Kompally, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Job Openings for 25 Cab Driver Jobs with minimum 1 Year Experience in Hyderabad, having Educational qualification of : Secondary School with Good knowledge in Driver etc.,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now