Openings For Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Ride With Grab And Earn Per Orders Rs 32 Attractive Incentives. Flexible Work Timings. Apply Now! Attractive Attendance Bonuses, Easy Work Shifts, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Weekly Payout. Performance Rewards. Flexible Work Shifts. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs. Amenities: Weekly Payment, Benefits License | Should Have : Bike

More info about this Openings For Delivery Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reliance Jio Mart will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call HR for More Details..

8. What are the timings of this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Reliance Jio Mart

Related jobs

  • Taxi Driver

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Kumbakonam who can work part-time or full-time to manager client need nearby Kumbakonam areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Kumbakonam, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Taxi Driver | OLA Cab Job in Marthandam

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Marthandam who can work part-time or full-time to manager client need nearby Marthandam areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Marthandam, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boys|Bikers |amp| Van Drivers

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Theni, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now