Openings For Delivery Executive

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Vatakara,, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Ride With Grab And Earn Per Orders Rs 32 Attractive Incentives. Flexible Work Timings. Apply Now! Attractive Attendance Bonuses, Easy Work Shifts, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Weekly Payout. Performance Rewards. Flexible Work Shifts. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs. Amenities: Weekly Payment, Benefits Should Have : Bike | License

More info about this Openings For Delivery Executive Wit... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reliance Jio Mart will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call HR for More Details..

8. What are the timings of this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Reliance Jio Mart Vatakara,

Related jobs

  • Taxi Driver | OLA Cab Job in Shoranur

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Shoranur who can work part-time or full-time to manager client need nearby Shoranur areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Cab Dr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Shoranur, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ride with Swiggy | Food Delivery Job in Peringathur

    India’s largest food delivery provide platform e.i. Swiggy having opportunity as a part-time Food Delivery Driver Job in Peringathur area, the ideal candidate, should have your own vehicle for delivery food product and smart phone to communicate with...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Gramin Dak Sevak | Driver

    Postal Circle Jobs in Kollam Kerala 2024 Check Gramin Dak Sevak / Driver Post Candidates Gramin Dak Sevak / Driver Post Job Eligibility criteria, Fill Online Application at appost.in Postal Circle Jobs in Kollam Kerala Notification 2024: Good news fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now