Operation Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Sahibzada Ajit Singh Nagar, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations. Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. UCONIC SYSTEMS will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. UCONIC SYSTEMS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. UCONIC SYSTEMS expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms power point, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no. 703, Sector 82, JLPL.

8. What are the timings of this job?
Ans. UCONIC SYSTEMS expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: UCONIC SYSTEMS

Related jobs

  • Accounts Executive For Billings and Stocks Managements

    Required billing Executive at LUDHIANA with Complete Knowledge of Accounts and Microsoft Excell and Willing to work for an decorated Organisation on store Front SOFTWARE KNOWLDEGE OF BUSY/LOGIC IS MUST Job Types: Full-time, Walk-In Salary: ₹12,000.00...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Ludhiana, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Accounts Executive

    Senior Accounts Executive location: Mohali/Ludhiana Qualification: B.com with CA-lnter. Salary : 15 k to 30 k (Experience: 2-3yrs min) Job Description: • UK Accounting • Preparation of VAT Returns • Preparation and submission of Tax Returns • Prepara...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Ludhiana, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    Book Keeping Handling of Cash Book, Bank Book, Stock based Accounting System Maintaining Sales, Purchase, Journal, TDS, GST Entries Monthly TDS Deposited &GST Returns. Quarterly TDS Returns Knowledge of Tally Prime is must Job Types: Full-time, R...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Ludhiana, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now