Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets.

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CANARY WHARF PROPERTIES PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CANARY WHARF PROPERTIES PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CANARY WHARF PROPERTIES PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wagholi,Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. CANARY WHARF PROPERTIES PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: CANARY WHARF PROPERTIES PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Operations Executive

    Dream World Tours is an innovative and thriving travel company specializing in creating unforgettable experiences for our clients. We are currently seeking a dedicated and detail-oriented Operations Executive to join our team. In this role, you will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Operations Executive|Investments

    • Build contacts with potential clients to create new business opportunities • Explain the customers about the products, its features and benefits • It is a Full Time Sales / Business Development job for candidates with 1 - 2 years of experience. Mor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Master Operation |Finance|

    Tata CLiQ is the flagship digital commerce initiative of the Tata Group. It is a multi-category e-commerce platform, operating across categories such as Fashion, Footwear and Accessories, Beauty, and Luxury. It has a unique omnichannel marketplace mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now