Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Bhopal, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. File and Paperwork Management, Record Management, Basic Excel, Internet Surfing, Manage Operations | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CarzCafe will provide a salary in the range of 7000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CarzCafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CarzCafe expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Manage operations, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3+, Anjali Vihar, Opposite Krishna Arcade, Bag Mungalia, Bhopal - 462043.

8. What are the timings of this job?
Ans. CarzCafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: CarzCafe

Related jobs

  • Business Development Executive

    Responsibilities 1)Answering the phones and explaining the product and services offered by the company. 2)Resolving queries and issues related to the services to the parents. 3)Advises present or prospective students & Parents by answering incomi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    About the company Anaxee Digital Runners is building India's largest last-mile verification & data collection network of Digital Runners (shared feet-on-street, tech-enabled) to help Businesses & Social Organizations grow & scale phygital...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Mono InfoTech is looking for a Operation Executive (VA) Work from office only job Location- Indore (choithram Square) Job Timmings- Day Shift 12:00am to +:30pm Responsibilities- - Build and maintain customer relationships in order to understand their...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now