Operation Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: PimpriChinchwad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Apply on WorkIndia.in
Operation Executive
L
Lomnith Finance
Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
Apply on WorkIndia.in
23 hours ago
₹10T–₹15T a month
Full–time
Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Skills Needed : Computer, Email | MS Word, Advanced Excel, Record Management, Manage Operations
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lomnith Finance will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lomnith Finance expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lomnith Finance expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, Manage operations, Ms word, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No 505 5th floor highway Tower kalbhor nagar chinchwad akurdi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lomnith Finance expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Credit Note| Accounts and Operations Executive
We have a opening at our client who is into FMCG products, for Credit note Executive in Accounts and operations. Candidates need to have knowledge of Excel and good communication skills. Should be comfortable working with large volumes of spreadsheet...
-
Branch Operation Executive
Company Information :- Turanth Logistic Pvt Ltd. We are an express logistics service provider who provide consistent, reliable and TURANTH (extremely fast, almost immediate) delivery of all consignments. With management experience of over three decad...
-
Sales Operations Executive
We are looking for a Sales Operations Executive for our Mumbai Office. In this role you are actively supporting Animal Nutrition Sales activities in the region, by coordinating the order process, supply chain planning and logistics. You report direct...