Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

We Have A Coliving Startup, For Which Were Looking For A Operations Executive, Who Can Manage Operations Such As Getting A Flat Furnished And Decorated, Facilitate Tenant Move-Ins And Help Resolve Minor Issues Tenants Face Post Move In. Apart From This He Will Also Be Involved In Digital Marketing Like Posting Ads Online, Showing Vacant Flats Etc. Skills Needed : Computer | Internet Surfing

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dhm Technology will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dhm Technology expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dhm Technology expects the candidate to have the following skills: Computer, Internet surfing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B68A , Ardee City, Second Floor, Sector 52, Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dhm Technology expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dhm Technology

Related jobs

  • Lead | Company Secretary |amp| Legal | Manufacturing Firm|

    Company Secretary & Legal Head will be primarily responsible for the company's secretarial matters and is accountable to the Board of Directors collectively. The position will report to Executive Director. - The incumbent also interacts with the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Full Stack Developer | Java|Angular 2

    The Company :Our client is a global company in the fintech sector that has just been formed as a JV between two world leaders one, a global giant in the derivatives space and second, a world leader in financial research and analytics. The new company...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Product Operations Executive

    Apply directly on Internshala Product Operations Executive Job in Gurgaon, Manesar at... K Kapleka Private Limited (BIG TOSS) Gurugram, Haryana (+1 other) Apply directly on Internshala 1 day ago Full–time About Company: Kapleka Private Limited is a g...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now