Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Navi Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Savaari Is India'S Premium Online Cab Booking Aggregator, Providing Customers With Reliable And Premium Intercity And Local Car Rental Services. Over The Last Decade, We Are Uniquely Placed As The Largest Chauffeur-Driven Car Rental Company In India In Terms Of Geographical Reach. We Are Currently Providing Services In 2500+ Cities Across India And. Manage Operations, Basic Excel, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Savaari Car Rentals Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Savaari Car Rentals Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Savaari Car Rentals Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Manage operations, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Unit No. 410, 4th Floor Town, Centre 1, Andheri Kurla Road, Andheri East, Mumbai 400708.

8. What are the timings of this job?
Ans. Savaari Car Rentals Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: Morning, Evening & Night Shift


Company Name: Savaari Car Rentals Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Operations Executive for logistics |Procurement |amp| Transport|

    Role: § Handle all transport vendor related activities like lane addition, vehicle indents, placement confirmation, billing related issues, any change in plan, forecasting, detention, damages and tracking of vehicles. § Manage Operation Team & Fi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Executive Maharashtra

    Job Description - The Operations Executive will be largely responsible for a particular part of the daily operations - Co-ordinate with various teams like Sales operations, Marketing, Creative teams etc but he or she normally has direct access to the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior MIS Executive

    Full Job Description Job Title: MIS Executive Location: Goregaon, Mumbai Experience: 1-3 years Salary: Up to 30,000 per month Education: Graduate Gender: Female Only Job Description: We are seeking a skilled MIS Executive to join our team. As an MIS ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now