Operation Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Advanced Excel, Basic Excel | Skills Needed : Computer

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-R-4, 4th Floor, Korum Mall, Eastern Express Highway, Samata Nagar, Thane West, Thane 400606..

8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Everest Fleet Pvt Ltd

Related jobs

  • Admin Executive | Mumbai

    • Will be reporting to upper management directly and Team Handling. • Should have good exposure in General Management, Facility Management, Vendor Management, Cafeteria Management, Housekeeping, security management and Transport management. • Real es...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Quolam Business Solutions | Full Stack Developer

    Hiring for a Full-Stack Web Developer (MERN Stack) for Navi Mumbai location. (WFO)Min 3 yrs of hands-on experience required.Proven experience as a Full Stack Developer or similar role, MERN Stack preferredExperience developing desktop applicationsFam...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Executive

    Job Description Team Description • The Risk, Audit and Compliance (RAC) division at the firm owns the integrated risk management, internal audit, and compliance aspects of the business and support functions • Risk management includes, but is not limi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now