Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Sinnar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Stuffing Supervision Photography Candidate Have To Be Good Android Mobile.

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Assure Consultant & surveyors will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Assure Consultant & surveyors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Assure Consultant & surveyors does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jindal steel sinnar nashik mh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Assure Consultant & surveyors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Assure Consultant & surveyors Sinnar, Maharashtra

Related jobs

  • Executive | Credit Operations

    Job Summary • Executive - Credit Operations Job Purpose “This position is open with Bajaj Finance ltd.” Job Duties & Key Responsibilities • Duties and Responsibilities - To Ensure SLA Delivery for each process - To Ensure quality of files process...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Executive |E|Commerce

    LOCATION: MUMBAI, MAHARASHTRA Roles and Responsibilities • Managing timely order fulfillment across our different channels • Working with courier partners to ensure last mile delivery • Assisting the team on product uploads and web operations • Coord...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. More info about this Operation Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Compliance Software will provide a salary in the range of 18000 INR to 25...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now