Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Odisha
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Manage Operations, Stock Management, Quality Control, Inventory Management, Basic Excel, Advanced Excel, Record Management, File and Paperwork Management | Skills Needed : Email, Computer

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HRMS staffing solutions will provide a salary in the range of 17000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HRMS staffing solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HRMS staffing solutions expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Inventory management, Manage operations, Quality control, Record management, Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. HRMS staffing solutions expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Patia,Near KIIT College Bhubneswar Odisha.

8. What are the timings of this job?
Ans. HRMS staffing solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: HRMS staffing solutions Odisha

Related jobs

  • React JS Developer

    Position- React JS Developer Location- Bhubaneswar ReactJS Requirements: • Knowledge of Javascript, CSS, HTML and other frontend languages • Knowledge in React tools including React.js, redux, flux, webpack • Knowledge and aptitude for UI/UX design •...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Bhubaneswar, Odisha

    2025/09/20


    Apply Now

  • Operations

    Job description: We are currently looking for Team Lead- Field Operations at Bhubaneshwar Location. Experience Required: 6+ Years Roles and Responsibilities: • The Position as a Field Sales Operations Executive, the person will be responsible for bus...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Bhubaneswar, Odisha

    2025/09/20


    Apply Now

  • Operations

    Hello Candidates, Here is big opportunity opening for fresher or non fresher candidates.. Profile = Back office, Front Office, Accounts, Finance, Insurance, Operation, Data Entry, verification, KYC, Coordination, Salary = 18,500.00/- to 45,500.00/- Q...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Bhubaneswar, Odisha

    2025/09/20


    Apply Now