Operation Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Ampad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Email
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Krishna Properties & Associates will provide a salary in the range of 7+00 INR to ++00 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Krishna Properties & Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Krishna Properties & Associates expects the candidate to have the following skills: Email, Internet surfing, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NEARBY - YASH COMPLEX, GOTRI ROAD, VADODARA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Krishna Properties & Associates expects the candidate to work for the following hours: +:55 AM - 8:30 PM | Monday to Sunday
Related jobs
-
Area Manager | Credit Operations|Senior Area Manager | Credit|
Job Reference • JR00118344 Job Summary • Area Manager - Credit Operations/Senior Area Manager - Credit Operations Job Purpose “This position is open with Bajaj Finance ltd.” • Daily Monitoring of QC & other process at LBO end. • Disbursement proc...
-
Operation Manager
Qualification: Graduate in Management with Commerce Background. Desirable: CA/ACCA/CIMA/ICWA/MBA Finance. • Experience: 7-8 years of experience in end to end accounting (P2P, O2C and R2R). • Should have lead transition of large accounting processes a...
-
Operations Manager
Responsibilities • Ensure all operations are carried on in an appropriate, cost-effective way • Improve operational management systems, processes and best practices • Purchase materials, plan inventory and oversee warehouse efficiency • Help the orga...