Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets.

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Manas Geo Tech India will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Manas Geo Tech India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Manas Geo Tech India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: FF-25, Vasant Square Mall, Vasant Kunj, New Delhi 110070.

8. What are the timings of this job?
Ans. Manas Geo Tech India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Manas Geo Tech India New Delhi, Delhi

Related jobs

  • Operations Executive

    Manage International Coordination for Import ShipmentsFreight forwarding operations executionGood command over Email Correspondences and ExcelJob Type: Full-timeSalary: INR25,000.00 - INR35,000.00 per monthAbility to commute/relocate: • Delhi, Delhi:...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Branch Operations Manager

    Branch operations managers are responsible for assigning and directing all work conducted in the branch and overseeing all areas of service. They handle the employees, cultivate a supportive atmosphere, and ensure customer loyalty and proper branch s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • urgent hiring for customer care executive

    INTERSTED CANDIDATE SHARE RESUME ON - can call on this number- NEELAM RAJPUT- 844738+480 JOB DESCRIPTION- COMPANY NAME - MAHINDRA HOLIDAYS RESORTS INDIA PRIVATE LIMITED LOCATION- NORTH DELHI EAST DELHI WEST DELHI SOUTH DELHI COMPANY PROVIDE YOU OWN C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now