Operation Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Andheri, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Should Have Past Experience Of Generating Invoices. Manage Operations, Inventory Management, Basic Excel, Record Management | Skills Needed : Email
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Medesta Healthcare will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Medesta Healthcare expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Medesta Healthcare expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email, Inventory management, Manage operations, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lodha Supremus, Saki vihar road,Opposite mtnl telephone exchange, Andheri (E), Mumbai, India 40006+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Medesta Healthcare expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Operations Executive |Exp| Fresher | 1 year only|
We at Celebratd are building a marketplace for all event-related services. We are an early-stage venture and are in the process of onboarding a stellar founding team. Our vision is to become the one-stop shop for all event-related services: decoratio...
-
Office Operation Executive
Must have good English, post products on b2c and b2b platforms, find data and send to whatsapp clients, call clients, ready to travel to wholesale markets in India. Presentable and smart. Looking for long term career in foreign trade import export in...
-
Operation Executive
₹2L–₹3L a year Full–time Designation: Operations Executive Job Profile: B2B2C Operations, Partner / Client Onboarding, Multiple MIS Creation, Reconciliations, Commission Calc & Pay-outs, Resolving Partner, and Client Queries KRA: • Support the in...