Operation Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Vankal, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Daily Manpower Planning For Work Allocation, Daily Work Report Collection, Daily Reports To Project Manager, Vendor Coordination, Client Coordination, Daily Expense, Some Part Of Local Purchase Support To Project Team. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Record Management, Internet Surfing, MS Word | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. FMS Infra and Facility Private Limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. FMS Infra and Facility Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. FMS Infra and Facility Private Limited expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. FMS Infra and Facility Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D5, Shivani Apartment, Opp Swayambhu Apartment, IIM Road, Azad Society, Ambawadi, Ahmedabad - 3+4430.
8. What are the timings of this job?
Ans. FMS Infra and Facility Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Operations Executive Interns|Freshers
We welcome applications from freshers or people looking for a paid internship. The minimum time period will be 6 months for the internship. myBageecha is a startup and is fast turning out to be one of the few recognised in the garden sector & hom...
-
Operations Executive
Why Join CorporateConnections®? We connect leaders around the world and empower them to create opportunities and meaningful change in their organizations, communities and lives. Job description: • To manage the operations & communication within r...
-
Operations Executive
Ø Vendor Management. Ø Plant coordination. Ø Preparing MIS. Ø Preparing invoices. Ø Arranging Dispatch. Ø Coordination with customer. Ø Knowledge of tally. Ø Good communication skill. Job Type: Full-time Salary: ₹25,000.00 - ₹30,000.00 per month Bene...