Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Bihar, Patna
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets.

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jai Mata Di Financial Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jai Mata Di Financial Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jai Mata Di Financial Solutions Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 307, Shailja tower, kankarbgah main road above Blackberry showroom Patna 800020.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jai Mata Di Financial Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jai Mata Di Financial Solutions Pvt Ltd Patna,

Related jobs

  • DevOps Lead

    Should you require accommodation throughout any stage of the recruitment and selection process, please specify your requirements when submitting your application and we will work with you to accommodate your needs. We welcome and encourage applicatio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Toronto, Ontario

    2025/10/05


    Apply Now

  • Professional Programs Manager

    Professional Programs Manager About Queen's University Queen’s University is the Canadian research intensive university with a transformative student learning experience. Here the employment experience is as diverse as it is interesting. We have oppo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Kingston, Victoria

    2025/10/04


    Apply Now

  • Executive Operations Director

    About the Role As a seasoned leader, you will play a pivotal role in shaping the future of this growing healthcare business by overseeing daily operations, driving strategic growth initiatives, and ensuring the highest standards of service delivery. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Perth, Western Australia

    2025/10/04


    Apply Now