Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Chakan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets.

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kabra Express will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kabra Express expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kabra Express does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1. R.R.ESTATE,
NR.JAIPUR GOLDENTRANSPORT,UJALA CIRCLE. - Sarkhej
2. G-16,UJALA AVENE
OPP VISHALA RESTAURANT - Vishla.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kabra Express expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kabra Express

Related jobs

  • Operation Executive

    Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Advanced Excel More info about this Operation Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Everest Fleet Pvt Ltd will provide a salary in the range o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Executive

    Creating Job Orders for the production team to execute. The Operations executive has to be updated and followup with all parties and vendors involved in the production process. Responsibilities and Duties BOM Creation Client Reporting Production Plan...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Finance Operations

    Recruiter Capita Location Pune, India Pune Maharashtra Salary Competitive Posted 17 Jun 2024 Closes 17 Jul 2024 Ref 10084420 Sector Finance and Accounts, Operations and Facilities Management Contract Type Permanent Hours Full Time Participates in ong...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now