Operation Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Patna, Bihar
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets.
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jai Mata Di Financial Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jai Mata Di Financial Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jai Mata Di Financial Solutions Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 307, Shailja tower, kankarbgah main road above Blackberry showroom Patna 800020.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jai Mata Di Financial Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Executive | Credit Operations
Job Summary • Executive - Credit Operations Job Purpose “This position is open with Bajaj Finance ltd.” Job Duties & Key Responsibilities • Duties and Responsibilities - • Fulfillment of Gold loan process at branch post sales and basic data entry...
-
Collection | Operation Executive job in Patna BH|Patna
We are recently seeking out up-front collection / operation executive to manage our customer portfolio nearby Patna Bihar, ideal candidate should have basic knowledge about payment collection into BFSI industry. Mahindra Finance are looking to find y...
-
Senior Executive | Audit
Senior Executive - Audit rekrut india private limited - Patna, Bihar Job details Salary ₹16,000 - ₹22,000 a month Job Type Full-time Qualifications Bachelor's (Preferred) total work: 1 year (Preferred) Full Job Description Plan, prioritize and perfor...