Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Advanced Excel, MS Word, Basic Excel, Manage Operations, Quality Control | Skills Needed : Email, Computer

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. quess corp ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. quess corp ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. quess corp ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Manage operations, Ms word, Quality control.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5th road nearby patel guest house dalda building jodhpur rajasthan 360530.

8. What are the timings of this job?
Ans. quess corp ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: quess corp ltd

Related jobs

  • Operation Executive

    Has to look after the execution of the campaign, should be a communicator (Hindi/English), Shall be able to maintain records, Should have knowledge (not necessarily expert) of MS Office, Pay: ₹12,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Cell phone r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vivo Customer service jobs 12th passed Night shift jobs| callcenterjob|co|in

    DELL BPO Jobs Jobs Function: Customer Service/ Call Centre/ BPO Role: Customer Service Executive (Voice) Industry: • IT/ Computers - Software • KPO/Analytics Summary: Dear Candidate, We are hiring for INTERNATIONAL BPO'S CALL Report this listing call...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Manager| VP

    Position Overview Job Title: ORDS Operations Lead Corporate Title: Vice President Location: Jaipur About Operations Reference Data Services (ORDS) ORDS is responsible for provision of operational support and management of Party (Client), Product, Org...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now