Operation Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Indranaj, , Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vadodara Windows Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vadodara Windows Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vadodara Windows Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Vadodara Windows Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd Floor, Kalapi Avenue, 20 Punit Nagar, Old Padra Road, Vadodara, Gujarat 388180.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vadodara Windows Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Operation Executive
Neo labgrown is a lab-grown diamond manufacturing company which have a sales office in Canada. 1. Undertake the tasks of receiving calls, taking messages, and routing correspondence with Team Members 2. Act as the point of contact between the executi...
-
Supply Operation Manager
Key Responsibility: SOURCING: • Analyzing the needs and the requirements in the Business Units and accomplish the quality hiring of delivery associates in time. • Build the supply base for existing and new customers across the zone. • Develop and ove...
-
Chief Operating Officer
The chief operating officer (COO) of a company is second in command, reporting to the chief executive officer (CEO). While a CEO is concerned with long-term business goals, the COO is focused more on implementing company strategies into daily operati...