Operation Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets.
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Venture Housing will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Venture Housing expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Venture Housing does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Venture housing ,plot .21 second floor ,old gst road ,peerkankaranai.
Chennai -600063.
8. What are the timings of this job?
Ans. Venture Housing expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Executive | Operations
Job Description Operations management • * • * Responsible for all warehouse functions of Inward, Putaway, Picking, Outbound and Inventory of Mondelez DC. • Need to unload all the SKUs batchwise and ensure timely GR and Putaway. • Ensure for accurate ...
-
Sr Customer Service Executive
Job Family Descriptor Job description for Sr. Executive in Teleport Chennai . • Operations & Maintenance of Teleport NOC, 24/7 support. • Operations & Maintenance of Satellite Earth stations • Installation, configuration & Maintenance of ...
-
Operations Executive
Note - applying to this role listed with participating organization, auto registers you to aspire • India's Premier Virtual Career Fair . The fair will be live between 31 May to 2nd June. aspire is an exclusive opportunity for freshers and young prof...