Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Stock Management, Inventory Management, Basic Excel

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Healthy Karma Foods Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Healthy Karma Foods Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Healthy Karma Foods Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Inventory management, Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office no 11, B Wing, Dattani Center, Above Jain Sweets, Kandivali East, Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Healthy Karma Foods Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Healthy Karma Foods Pvt Ltd

Related jobs

  • Events Operations Executive

    Job Summary: The Events Operations Manager would be responsible for working alongside the events department to coordinate travel, manage client and sponsor communications, management of event documentation, oversee global event shipments, call coordi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Responsible For Managing Day To Day Operations,Managing People, Working In A Team, Preferred From Logistics, Shipping Industry,Car Rentals Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Basic Excel More info about this Operation...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • OOF613 | Senior Operations Executive

    Apply on Jobrapido.com OOF613 - Senior Operations Executive L LeapForWord | Making India English Literate Mumbai, Maharashtra Apply on Jobrapido.com 15 hours ago Full–time SENIOR EXECUTIVE (OPERATIONS) Location: Mumbai Type: Full-Time About Us: LeapF...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now