Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Kalyan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations In Factory From Inwarding, Production & Packing To Outwarding . Checking And Updating Targets. Manage Operations, Quality Control, Inventory Management, Stock Management, Record Management

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Canopy will provide a salary in the range of 12000 INR to 12200 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Canopy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Canopy expects the candidate to have the following skills: Inventory management, Manage operations, Quality control, Record management, Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ravaria Industrial complex, Kongaon, off Bhiwandi kalyan road, Next to Kalyan Nagari Complex,.

8. What are the timings of this job?
Ans. Canopy expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 8.00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Canopy

Related jobs

  • Sales Operations Executive

    DISCLAIMER: This position is open only for candidates in Mumbai. Applications from other locations will not be considered. Apply here: https://a.peoplehum.com/h8hln ABOUT US: The Avniro Group of Companies has over +00 global employees across Californ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cloud Operations Executive

    Technical Skills: • Work Experience: 5+ years • Managing cloud infrastructure AWS, Google cloud platform OR Azure • Should have an experience working with AI & Chatbox • Should have an experience in construction design software We need to find mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Profile – Operation Executive (Market Research) Location – Ghatkopar West, Mumbai Qualification – Graduate or Postgraduate Required Experience – 1 to 2 years (Market Research Operation) Alternate Saturday Weekly off Job Description: · Planning, Coord...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now