Operation Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Ujjain, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Manage Operations, Inventory Management, Stock Management, > 30 WPM Typing Speed

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kabra Express will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kabra Express expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kabra Express expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Inventory management, Manage operations, Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Swapnil Palace, Nana Kheda Bus Stand, Ujjain.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kabra Express expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kabra Express

Related jobs

  • Operations Executive

    Individuals working as an Operations Executive need to communicate with the higher management to prepare a strategy for operations to run efficiently. You also need to assist in developing long term plans to achieve the goals and objectives which are...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SAVE Software Engineer in |IT Jobs| | Vidisha

    Job Title: Software Engineer About the Company: Our company is a leading technology firm specializing in providing innovative software solutions to clients across various industries. We pride ourselves on our commitment to excellence and our ability ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Vidisha, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Job in Mandla

    Packing & Operations Executive Job Description Leading eCommerce company Flipkart hiring for Packing & Operation Executive jobs in Mandla Madhya Pradesh, Invited to 12th pass / fail or undergraduate applicants to join by applying Flipkart job...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Mandla, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now