Operation Executive | Manager|

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Should Have Strong Experience In Ms Excel, Pivot Table, If Command, Condition Formatting, Vlook Up, Hlook Up, And Should Able To Speak Hindi. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Record Management, > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel

More info about this Operation Executive / Manager- Mis Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gopolicy.com will provide a salary in the range of 25000 INR to 55000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gopolicy.com expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gopolicy.com expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Gopolicy.com expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 11, developed industrial estate, ekkaduthangal, guindy, chennai 32.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gopolicy.com expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Gopolicy.com

Related jobs

  • Operation Executive

    Apply Operation Executive D DEZIRE HR SERVICES Chennai, Tamil Nadu Apply Full–time Dear Aspirant, Huge Hiring for Tele Caller Executive KYC Executive at Mylapore Location Designation: Telecaller Executive Qualification: 12th Pass / Graduates Level of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Data Operations Executive

    Break into the data industry as Nugits next Data Operations Executive. Headquartered in Singapore, Nugit is searching for a Data Operations Executive to join our growing Customer Success team. In this role, youll provide a helping hand to our clients...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant

    Job Requirements • Individuals working as Operations executives need to communicate with the higher management to prepare a strategy for operations to run efficiently. • You also need to assist in developing long-term plans to achieve the goals and o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now