Operation Executive Transport Indus|

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Business Leads Generate Karna, Customers Se Interact Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer

More info about this Operation Executive Transport Indus... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Atc logistics will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Atc logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Atc logistics expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Atc logistics expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai thane.

8. What are the timings of this job?
Ans. Atc logistics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Atc logistics

Related jobs

  • Senior Sales Operations Executive

    DISCLAIMER: This position is open only for candidates in Mumbai. Applications from other locations will not be considered. Apply here: https://a.peoplehum.com/h8hln ABOUT US The Avniro Group of Companies has over +00 global employees across Californi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Branch Operation Executive UPTO 10 LPA CTC

    This position reports to the Head of Branch Operations and is responsible for assisting customers on the over-the-counter transactions processing and transaction inputs in system daily basis. Responsibilities • Providing effective customer service an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Ad Operations

    Your Profile • Act as the primary source for digital ad operations contact in order to fulfil the sale purchased. • Responsible for execution and management of Brand Campaigns as well as Advertising Campaigns for movies. • Constantly optimise, manage...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now