Operation Manager

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Nungambakkam, , Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. File and Paperwork Management, Record Management, Advanced Excel, MS Power Point, Inventory Management, MS Word, Manage Operations, Quality Control, Internet Surfing | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Operation Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BETHEL MEDISYZ will provide a salary in the range of 40000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BETHEL MEDISYZ expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BETHEL MEDISYZ expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Inventory management, Manage operations, Ms power point, Ms word, Quality control, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: S6, KG Casablanca, Dr.Tirumurthy Nagar Main Road, Nungambakkam, Chennai 602002.

8. What are the timings of this job?
Ans. BETHEL MEDISYZ expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: BETHEL MEDISYZ

Related jobs

  • Accounts Internship

    Designation: Accounts Internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Work on accounting 2. Work on error reconciliations 3. Manage operations Skill(s) required Effective Communication MS-Excel Who can apply Only those candidates...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing executive

    EXPERIENCE: 3-5 YEARS IN DOMESTIC GARMENTS OR IN FOOD INDUSTRY MARKETING QUALIFICATION: MBA OR ANY DEGREE MALE CANDIDATE IS PREFERED WORK LOCATION: MADURAI Job Type: Full-time Schedule: Morning shift Supplemental pay types: Performance bonus Speak wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/20


    Apply Now

  • Marketing Executive | Male

    Job Title : Jr.Marketing Executive - Male Gender : Male Job Location : Udumelpet Experience : 0-2 years of experience in Sales / Marketing / business development Qualification : Any Degree No of Positions : 3 Interested Candidates can Contact V Suppo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now