Operation Manager

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsibilities: Preparation Of Daily/Monthly Nav Report Preparation Of Trade File Preparation And Trade Settlement With Custodypreparation Of Daily Reconciliation Of Cash/Stock And Processing Of Corporate Actions Maintaining Records Of Internal Mis Reports: Monthly, Quarterly, And Yearly,Preparation Of Sebi Reports, Tcr And Invi Filling. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, File and Paperwork Management, Record Management, Manage Operations | Skills Needed : Email Computer

More info about this Operation Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Guardian Partners LLP will provide a salary in the range of 50000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Guardian Partners LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Guardian Partners LLP expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Manage operations, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Guardian Partners LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Parniee , BKC, Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Guardian Partners LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Guardian Partners LLP Mumbai, Maharashtra

Related jobs

  • Campaign Operations Executive

    Title: Campaign Operations Executive Discipline Field: Media Operations Craft/Job Function: Planning & Buying Seniority Level: Entry Level (1-6 years) Reporting Line/Direct Manager: GCC Manager, Mumbai Job Location: Pune Employment Type: Full Tim...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Events |Operation Executive

    Craftworld Events Private Limited is pleased to inform that we have urgent opening for the post of Events- Operation Executive. Requirement is open for 2. Work Location: Andheri. Roles: • Liaise with other managers to formulate objectives and underst...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Campaingn Operations Executive

    Title: Campaign Operations Executive Discipline Field: Media Operations Craft/Job Function: Planning & Buying Seniority Level: Entry Level (1-6 years) Reporting Line/Direct Manager: GCC Manager, Mumbai Job Location: Pune Employment Type: Full Tim...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now