Operation Manager
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Manufacturing Of Modular Furniture , Handling Team. Manage Day To Day Operations @ Office & Factory Coordination, Monitor Production, Sales, Stocks, Security, Staff & Facilities Management, Performance Based Regular Updates To Be Report To The Managemnt On Daily Bas. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email, Computer | Basic Excel, Record Management, Manage Operations
More info about this Operation Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aakashkamal will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aakashkamal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aakashkamal expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Manage operations, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Aakashkamal expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jamdoli, 4 Km from Transport Nagar Circle, Agra Road, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aakashkamal expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Business Operations Executive Job in Jaipur at Competishun
About Company: Competishun is a well-known name in the field of IIT-JEE/NEET coaching providing pre-engineering/pre-medical training to aspirants intending to prepare and appear in various competitive and scholarship examinations of national and inte...
-
Social Media Marketing Executive Intern
1) Promote software of the company over social media 2) Experiment with new creatives 3) Optimize plans and budgets according to the best media mix 4) Ensure posts are creative and displayed appropriately 5) Give daily reports to the manager
-
Required Delivery Executive in Jodhpur | Apply DHL Jobs
India’s largest fastest growing Shipping Company – DHL Express, currently hiring Delivery Executive in Jodhpur, ideal candidate should have their own two-vehicle to do parcel delivery jobs nearby Jodhpur RJ. There is an immediate opening for 5 positi...