Operation Manager

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. Advanced Excel, Basic Excel, MS Word, MS Power Point, Record Management, Manage Operations | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Operation Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Skylight Express Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Skylight Express Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Skylight Express Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Manage operations, Ms power point, Ms word, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No: 5/4+, Netaji Nagar. Near Rameshwar Mahadev temple Opp Gayatri X-ray Clinic Meghaninagar AHMEDABAD.

8. What are the timings of this job?
Ans. Skylight Express Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Skylight Express Pvt Ltd

Related jobs

  • Pharmaceutical Operation Executive Ahmedabad

    Perform manual test executionr Making actionable recommendations to improve efficiency and effectiveness of business compliance solutions that reflect business strategy, corporate values and risk tolerancer Build, execute, and validate system statist...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Executive|RAO Ahmedabad

    A. • Disbursement and other related activities for Retail Asset Products: Ensure to understand and follow HDFC Bank Loan procedure and regulatory requirements, control methodology. • Ensure to process daily transactions timely and accurately. • Brain...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Operations Manager Ahmedabad

    Apply on LinkedIn Senior Operations Manager QeCAD Ahmedabad, Gujarat Apply on LinkedIn 23 hours agoFull–time Qecad is seeking to hire an operations manager to join our leadership team. You will be in charge of providing inspired leadership for the op...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now