Operations Assistant
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Chennai, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Part Time/Freelancer Sourcing. Exp In Brand Promotion ,Team Handling. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Operations Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VOICEOUT will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VOICEOUT expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VOICEOUT does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. VOICEOUT expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 14/3 , Tana Street, puraswakkam, chennai -7.
8. What are the timings of this job?
Ans. VOICEOUT expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Backend Operation Executive
1. Managing multiple MS-Excel sheets 2. Data analysis and reports preparation 3. Preparing MIS reports 4. Should have knowledge of advance excel 5. 3-5 years experience in MIS reports & Data Analysis 6. Work from office ( Work Location: Anna Naga...
-
Operation|Executive
Operation-Executive "Job Details" Chennai, Tamil Nadu, India Job Identification 6182 Job Category Logistics Operations - Container Freight Services Locations • 687/688, Subbareddy Palayam Post, Thiruvottiyur Ponneri, High Road, Goundarpalayam, Vallur...
-
Require for Operation Executive|Reputed Steel Industry|Chennai
SALARY : Upto 4 LPA LOCATION : Chennai, Tamil Nadu, India VACANCIES : 1 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/FEMALE : Male EXPERIENCE : 5 years to 6 years JOB DETAILS 1)Operations Executive express their operations strategies and objectives to make sure...