Operations Associate
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Talegaon Dabhade, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Assisting Operations Team, Maintaing Operations Records, Ensuring Smooth Operations.
More info about this Operations Associate Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Million Minds Management Services Ltd. will provide a salary in the range of 14000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Million Minds Management Services Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Million Minds Management Services Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pune Talegaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Million Minds Management Services Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Senior Analyst|Associate | Facilities |amp| Administration |Pune Based Preferred|
Department: Senior Analyst/Associate – Facilities & AdministrationIndustry: Management and Technology ConsultingEmployment Type: Direct Exusia Payroll Contract Term: Full time Location: Pune / HybridExperience Range: 3 - 5 yearBasic Qualification...
-
Director of Information Technology
Title: Director IT (Head of IT) Location: Hybrid What you’ll do? • You will analyze the technology we currently use for design, development and administration for efficiency and accuracy. • Collaborate with BU-heads and board to select and implement ...
-
Operations Head
Qualification Education Specialisation Details Graduate Graduate - Any Job Description Vacancy UploadedOn:01/12/21 Vacancy UploadedByRohini =============================================== Responsibilities: Communicating with upper management to devel...