Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Day To Day Operations Of Security Agency Work. Can Deploy And Arrange Security Guards. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Manage Operations

More info about this Operation Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HIPRA SECURITY will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HIPRA SECURITY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HIPRA SECURITY expects the candidate to have the following skills: Manage operations.

6. How much experience is required for this job?
Ans. HIPRA SECURITY expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: HIPRA SECURITY, B-10/4, Rushabhdevnagar, Adinathnagar, Odhav, Ahmedabad (Gujarat)-380038.

8. What are the timings of this job?
Ans. HIPRA SECURITY expects the candidate to work for the following hours: ALL WEEK DAYS


Company Name: HIPRA SECURITY

Related jobs

  • Operations Executive

    We are excited to announce an opening for the position of Back Office Operations Staff at [Aalpine Holiday Nagari Private Limited]. We are looking for dedicated individuals who are detail-oriented, organized, and committed to ensuring the smooth func...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Executive

    We are seeking a dynamic and detail-oriented Operations Executive to join our fast-paced Visa Company. As an Operations Executive, you will play a vital role in ensuring the smooth and efficient execution of various application processes in terms of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| HR Executive

    • We are looking for a (Human Resources) HR Generalist to join our team and implement various human resources programs. • Recruitment • Payroll • Employee Engagement • Onboarding • Background Verification • Entire Employee Cycle Job Types: Permanent,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now