Operations Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Skills Needed : Email | > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chirag enterprise will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chirag enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chirag enterprise expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Email.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 101/102 Bae bldg rajlaxmi compound in sharda hospital lane kalher bhiwandi 421302.
8. What are the timings of this job?
Ans. Chirag enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Operations Executive
Role Description This is a full-time on-site role for an Operation Executive at Snow Way Logistics Private Limited in Navi Mumbai. The Operation Executive will be responsible for managing the day-to-day operations of the company, including scheduling...
-
Operations Executive
Selected Operation Executive Work To Plan And Implement All On Ground Campaign Activities For The Client. That Includes Issue Identification, Stakeholder Management And Monitoring. As Part Of Campaign Activities/Job Responsibility, You Will Be Workin...
-
Operations Executive Job in Thane| Mumbai at Curl Cure
About Company: Curl Cure is a women-led beauty brand that focuses on loving and embracing your natural hair! We also have a sister brand, Inari Naturals catering to a range of organic products to help you get the healthiest possible hair. We believe ...