Operations Executive self drive |amp|
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Interact With Customers, Provide Them Good Service. Handling Self Drive And Car Rental Operations With Excel Knowledge And Mail Responding. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Email, Computer
More info about this Operations Executive - Self Drive &... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Self Drive & Car Rentals will provide a salary in the range of 18001 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Self Drive & Car Rentals expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Self Drive & Car Rentals expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Self Drive & Car Rentals expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Marol, Andheri East, Mumbai 4005+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Self Drive & Car Rentals expects the candidate to work for the following hours: All Day Open, Shift Job With 1 Week Off
Related jobs
-
sr| Executive Operations |ETS
Positon: Sr. Operations Executive- Employee Transportation (ETS) Location: Chennai Experience: 1-2 yrs Industry: Mobility/Transportation ETS Notice Period: Immediate or 10 days. Job description: Activities involved coordination with clients and vendo...
-
sales Operations Executive
DISCLAIMER: This position is open only for candidates in Mumbai. Applications from other locations will not be considered. Apply here: https://a.peoplehum.com/h8hln ABOUT US: The Avniro Group of Companies has over +00 global employees across Californ...
-
Operations Executive
Company DescriptionDrip Project by Metaman is a Mumbai-based jewelry brand that creates handcrafted jewelry, inspired by multiple cultures. Our mission is to promote our customers' inner ***** through high-quality, affordable luxury jewelry.Role Desc...