Operations Manager

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Interact With Customers, Provide Them Good Hospitality Service. Keep Costs In Control. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Operations Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aarambh Hospitality Services will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aarambh Hospitality Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aarambh Hospitality Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aarambh Hospitality Services expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ST Road Mahim.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aarambh Hospitality Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aarambh Hospitality Services

Related jobs

  • Back Office Operation Executive

    Need to maintain a data sheet of KYC Performing basic admin duties including printing, sending emails, and ordering office supplies Data management Creating financial reports. Male candidate can apply Fresher can apply Language know Hindi English Mal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Executive | Data Operations

    We're on the lookout for a Data Operations Executive who can take our game to the next level. As a Data Operations Executive, you'll be the MVP in managing and curating crucial sports data before the matches kick off. You'll be in the zone, working c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Executive

    Need interested and focused person for ops for Maldives DMC

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now