Ot Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Patients Ka Dhyaan Rakhna, Doctors Ko Assist Or Help Karna.
More info about this Ot Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nextgen will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nextgen expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nextgen does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Swargate, Decision tower, Satara Pune road..
8. What are the timings of this job?
Ans. Nextgen expects the candidate to work for the following hours: 11 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Hire Service Desk TechniciaN II
Job description • Works with internal and external customers to log, categorize and prioritize incoming Incidents or Service Requests received via phone, chat, email, or service portal. This would also include customer validation to ensure categoriza...
-
Electronics Technician I
We are looking for the right people — people who want to innovate, achieve, grow and lead. We attract and retain the best talent by investing in our employees and empowering them to develop themselves and their careers. Experience the challenges, rew...
-
Technician | Electronics
Apply Technician - Electronics IdeaForge Navi Mumbai, Maharashtra Apply 8 hours ago Full–time 1. Electronic Assembly: Collaborate with the engineering team to assemble electronic components and systems, including flight controllers, communication sys...