Outbound Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Fatehnagar, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Managing Customer Relationship, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies.
More info about this Outbound Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S.B.N CC & FINANCIAL COUSELING SERVICES will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S.B.N CC FINANCIAL COUSELING SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S.B.N CC & FINANCIAL COUSELING SERVICES does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: FATEHNAGAR , SANWAR CHOWKHDI , UDAIPUR ROAD , NEAR HANUMAN TEMPLE , UDAIPUR RAJASTHAN.
8. What are the timings of this job?
Ans. S.B.N CC & FINANCIAL COUSELING SERVICES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Associate
Working in a dynamic sales environment, you will be responsible for prospecting, qualifying, negotiating and closing agreements with third-party sellers. Your success will be measured by the product selection and revenue your clients bring to the pla...
-
Sales Executive
# Hiring Sales person Experience of work on Ready-made Cloth store (Retail Outlate) Expressive selling skills required Salary- 15000 to 18000 Plus Home and Food Facility Job Type: Full-time Salary: Up to ₹18,000.00 per month Benefits: • Food provided...
-
Sales|Jaipur
Urgent hiring for Field Sales Executive for E-Commerce in @ Jaipur. Candidates applying for Relationship Executive jobs in Jaipur should have a minimum experience of 01 year in sales. To apply for Retail - Field Sales jobs one must possess Manpower M...